Budinca de paste cu branza dulce si smantana

de ela in Fusilli, 17 Mar 2010 | 21605 vizualizari

 

delicios pentru o cina

 

INGREDIENTE

  • 400gr macaroane,
  • 900gr branza dulce,
  • 4linguri zahar,
  • 100gr stafide,
  • 300ml smantana,
  • 150ml lapte,
  • 150gr unt,
  • 5oua,
  • pesmet,
  • sare
  • 50ml lapte,
  • 1esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza dulce si smantana:

Pastele se pun la fiert  in apa cu sare,apoi se  trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Branza dulce,smantana,galbenusurile,laptele,untul topit,zaharulsi stafidele(inmuiate in lapte si esenta de rom) se amesteca bine,apoi se adauga pastele.Separat se bat albusurile bine,spuma  si se rastoarna peste compozitia de mai sus Compozitia se rastoarna intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina.Se da la cuptor 50minute pana se rumeneste budinca

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza dulce si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

ela vezi ca treaba se face la baie

ela 1

22.04.2010, 00:20

am pus duminica vreo 60-70gladiole,nu alea miroseau asa tare ci lalelele

ela 1

22.04.2010, 00:20

treaba e cu facturile si cu actele si eu stau pe aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce si stafide la cuptor